AKRYLNAGLAR

Senaste inläggen

Av Jula - 8 januari 2013 20:45

                                                  
                                     

 

 


HEJ !

Lindas naglar har jag gjort i december innan jul. Eftersom hon är det enda person som gillar olika färger på sina naglar vi har bästemt att använda den strålande ,mörk brun glitter med lite guld.Till slut jag har målat vita prickor.  


 

 


 

Av Jula - 7 januari 2013 10:24

 


Efter 4 veckorjag har gjort mina nya naglar. Jag har använt glitter silver från Young Nails. Jag känner mig nöjd med dem !!!  Det var viktigaste för mig att fixa naglar som ser fräsch, lätt och snyggt ut. Jag nådde detta efekt,tycker jag. Hoppas att Ni är med eller ???


 

 

 


             

   

 

Av Jula - 6 januari 2013 13:20


       


Min bästis har varit hos mig  och fixat sina naglar, det var jäkligt trevligt ! Vi körde på guld kombinationen som jag älskar otroligt mycket! Jag är väldigt glad över att jag får göra naglar i dessa färger då och då! Det är verkligen 2 färger som passar på alla naglar och alltid. Måste försöka köpa dessa färger igen någonstans, för de börjar ta slut och jag får panik när det är hälften kvar av någon färg som jag älskar. Ska kolla på Young Nails där finns alla möjliga snygga färger !


 

 

 

 

 
Av Jula - 3 januari 2013 10:49

 


Hej !  

Emma har inte varit hos mig på ca.6 veckor, nu har jag fixat hennes nya naglar.Hon är en tjej som verkligen gillar alla möjliga färger, det blir alltid en rolig överraskning på hur vi ska göra. Jag har använt guld glitter och sen vi klistrat Svarowski stännar. De glänser! (eller hur ???).


 

 

 

 

 

 

 

 

  

Av Jula - 3 januari 2013 10:11


To nie jest tak, że


Det kommit nytt år och det är dax att rensa sitt liv åt falska människor som finns omkring mig.Vad jag är trött på jävla vänner som göra och prata bara skit om mig ,min familji osv.  Jag känner mig less på "vänner". Det känns som att de verkligen kryper fram i sånna livssituationer. Jag är jävligt trött på fittor, på respektlösa jävla idioter och bara.. avundsjuka brudar ! Asså snällaaa!!!! Varför låtsas vara min vän när man lika väl kan skita i det överhuvudtaget? Jag är nästan helt oberoende av människor person, jag behöver min familj, och mina bästa som står mig nära (och de vet vilka de är!), resten skiter jag fullständigt i. Fan du tycker  att du är bäst??? Nej,det bara du som tror det. Energitjuvar ska man verkligen klippa alla band med. Precis vad min plan nu är, att rensa ,rensa och rensa.Jag tror nog att de var den som verkligen förstod mig och accepterade mig för den jag var.  Vi kommer aldrig mer att bli vänner, men jag hoppas att jag finner någon som bli den rätta vän i framtiden!


Av Jula - 2 januari 2013 22:28


 

Hej Mina goa läsare !

Det var länge sen närjag inläggad men nu jag är tillbaka   


Naglarna som jag gjorde i NYÅRSAFTON på IDA ska ni få se nu. Skön att jag kan visa er, eller hur??Ida har mer fyrkantiga naglar för första gången och hon trivs med det redan, hon brukar vilja ha runda i vanliga fall. Sen älskar jag hur blå ser strålande ut ! En riktigt bra ide ! Ida väljer alltid så vita, ljusa färger som jag fick leka med . Tycker att allt är bra med ER ???      


 

 

 

 

 

 

 

 
Av Jula - 29 november 2012 09:57

 PERNILLAS JULNAGLAR !!!


 


 

Av Jula - 13 november 2012 18:49

                  

Hej mina kärra läsare!


Jag skulle vilja påminna er om mina tårna som jag gjorde på mig själv tidigare. Snart ska komma flera dagar som man kan fira ,dansa och festa för detta man kan fixa akryl tårna att fötter ska se strålande ut i skor med höga klackar.Hoppas att ni gillar detta.

                       

Presentation

Fråga mig

28 besvarade frågor

nailsjula74

följ:

nailsjula74

nailsjula74

Instagram

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Bloggerfy.se

Kategorier

Arkiv

HITTABLOGGEN.SE

BLOGGPORTALEN.SE

Länkar

RSS

Översätt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se