AKRYLNAGLAR

Senaste inläggen

Av Jula - 10 februari 2013 17:31


 

 

 

 

 

                       

Av Jula - 8 februari 2013 11:26

Komma ni ihåg mina sista naglar ??? När min bästis sett dem hon var förälskad i dem direkt. Det var kärlek för första ögonkast hihihihi...

Jag gjorde världens roligaste naglar igen förigår! Min vännina ska åka utomlands så vi körde all in med färg, helt underbart! Jag vill äta upp hennes naglar, så läckert!  


 

 

 

 

Av Jula - 27 januari 2013 15:05

 


 

 

 

 

 

             

     

 

Av Jula - 26 januari 2013 21:18

                        Snart kommer våren.(hoppas :) ) Igen kommer också den hetaste röda läppar. Det är inte lätt att hitta rätt nyans på nya läppstift vara lättare sagt än gjort.Ni måste komma ihåg att den snyggaste läppstift kommer alltid vara en eller två nyanser mörkare en era naturliga läppfärg. När ni ska välja färg, fundera på i vilka situationer ni skulle bära läppstiftet.Har ni en liten mun och vill att den ska se större ut, undvik mörka nyanser eftersom de får läpparna att se mindre ut. Investera hellre i ljusa och glansiga nyanser, som gör att munnen ser större och fylligare ut. Om ni kan, investera alltid i läppstift som innehåller solskyddsfaktor.För att få färgen att hålla hela kvällen, grunda först med en läpprimer. Måla på läppstiftet, bit av överflödig färg och försegla med lite transparent puder. LYCKA TILL !!!


                                                                (Detta är bilder från sidan STYLOWI.PL )

Av Jula - 22 januari 2013 17:51

      


Rosa färg, prickar och lite skoj.Det var kul med den fantastiskt Pernilla som var hos mig imorse. Hon tror alltid på mina ideér och skiter fullständigt i vilka färger jag väljer "så länge det blir snyggt!" vilket känns awesome! Vi gjorde hennes naglar och hon tycker att dem är ovanligt och läckert!


 

 

 

Av Jula - 21 januari 2013 09:15

           


Hej

Förra året jag köpte nytt glitter  och jag är så nöjd !!!  Vilka fina färger som verkligen stämmer överens med bilderna som finns på hemsidan (Young Nails). Det innebär att man aldrig kommer att beställa hem något och bli missnöjd. Priserna är lite högre än  på andra sidor men det är så värt det! Jag rekomendera er detta.Ni bli också nöjda !!! Jag lovar  


 


 


 


 

 


 


 

Av Jula - 16 januari 2013 19:26 

Hej

Eftersom jag fick många frågor om hur man göra prickar på naglar.Jag ska berätta lite om detta.

Verktygen så man kallat DOTTING TOOL kan ni använda att skapa fina dekorationer på era naglar främst att göra prickar i olika storlekar.

Här kan ni kika på en film som jag har hittat.Gud vad kul och enkelt att fixa prickar


 

 

 

 


Av Jula - 15 januari 2013 08:30

         


HEJ


Komma ni i håg när jag skrev om hösttävlingen? Igår fick jag från www.naglarinorden.com att nästa tävling SNÖKRISTALL gick slut. Igen jag inte vunnit men jag skulle vilja önska alla vinnare stor Grattis !!! De är fantastiska duktiga tjejer som  gör underbara naglar.

Just nu jag väntar på nästa tävling och är jättenyfiken på vilken tema  bli den. Det är kul att starta med sin bidrag och visa andra vad jag kan göra.De som har vunnit på en nail art tävling tyvärr kan inte starta.Domarna vill uppmuntra nya talanger.
P.S På bilder ser ni akrylnaglar som jag har gjort till tävlingen.Bidrag nr 4  


Presentation

Fråga mig

28 besvarade frågor

nailsjula74

följ:

nailsjula74

nailsjula74

Instagram

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Bloggerfy.se

Kategorier

Arkiv

HITTABLOGGEN.SE

BLOGGPORTALEN.SE

Länkar

RSS

Översätt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se