AKRYLNAGLAR

Senaste inläggen

Av Jula - 10 juli 2012 09:10Celluliterna försvinner  inte om du


       

1.Bantar utan motion: Utan motion gör rätt kostvanor ingen nytta. Tvärtom framträder groparna mycket tydligare.

2.Enbart får en fettsugning: Oavsett vad vissa experter hävdar så hjälper inte en fettsugning. Fettcellerna kanske syns mindre ett tag men groparna kommer tillbaka. Var så säker!

3.enbart använder cremer: Anticellulitcrèmer kan kanske ge en hud som ser fastare och slätare ut men celluliterna tar de inte bort.

 

Om NI röker -sluta NU !

      


Rökning gör huden mindre elastisk och spänstig.


LYCKA TILL !!!

Av Jula - 9 juli 2012 15:43

CELLULITER

Jag tycker att många kvinnor har den problem därför att jag skriver om den och hoppas att NI inte bli oro sig om den.Det finns flera behandlingar, diet och kosmetika för att ta bort apelsinhud.Jag prova hjälpa ER.Jag har skrivit vad betyder celluliter och senare ska komma vad man ska göra vilka kosmetika man använda och vilka behandlingar man göra.

Medel celluliter till ansamling av fett i vissa delar av kroppen bildar mycket små knölar av fett som tar upp det välbekanta "Apelsinhud", därifrån blir det mycket irriterande för den lidande, även om de inte betraktas som en sjukdom många ser detta som om det var.

     

Vi kan dela upp utvecklingen av celluliter i fyra steg, Den första är när det börjar att bilda en osynlig, andra hud börjar tjockna, notera den tredje börjar "Orange hud och" och slutligen huden kan vara något mer inflammerad och även blir öm område.

   

Om NI ber om är celluliter, då säger NI att det finns inga enkla svar, eftersom de faktorer som orsakar flera, kan vara ärftlig, av brist på motion, ras, konsumtion av livsmedel rika på fett, till rökning, bära kläder för hårt, vissa hormoner som produceras ut över,etc..

     

Även om det finns operationer för att korrigera detta villkor, brukar det vanligaste är att lett till en förändring i att mata vana samt att undvika en stillasittande livsstil utan tvekan det bästa är att starta små för att undvika sitt utseende eftersom det inte är lätt att eliminera störande” Apelsinskal”, glöm inte att nämna vi pratar om lite träning promenader eftersom Ni inte behöver fångar i ett gym med ett par minuters promenad tre gånger i veckan uppnås.


 

 

 

   

   

 

   

Av Jula - 8 juli 2012 18:48

CLIFFORD LEE BURTON

Cliff Burton, född 10 februai 1962 i San Francisco, Kalifornien, USA, död 27 september1986 i Dörarp, Sverige, var basist i Metallica från 1982 till 1986

Burton avled när bandets turnébuss (i vilken han låg och sov) välte nära Dörarp, mellan Ljungby och Värnamo i Sverige. Det finns nu en minnessten på platsen. Jag var där.VACKERT !  Kanske Ni ska resa till Kronoberg län och besöka Dörarp.

 


 

 

 

Av Jula - 7 juli 2012 23:46

GOD MORGON !!!!

Idag jag vill skriva lite om HUDEN !Kanse det låter lite konstigt för ER på den tråkigt söndags morgon.(regnar...)


Vad är HUD ???

Huden är ett  av kroppens största organ,hos en vuxen person är huden ca 2 kvadratmeter stor och väger ca 4 kg.

Huden har många funktioner : den reglerar kroppstemperaturen,skyddar kroppen mot yttre angrepp så som mikroorganismer ,UV strålning,uttorkning,kemikalier och andra skadliga ämne.Dessutom är huden  ett känselorgan som känner av beröring,tryck och smärta. 


Överhuden

Överhuden (epidermis) är det översta hudlagret och är alltså det hudlager när vi tar på huden. Överhuden skyddar kroppen mot slag och tryck,kemiska ämnen och mikroorganismen.Dessutom ger den ett visst ljusskydd.

Läderhuden

Läderhuden (dermis) är det stödjande hudlagret under epidermis. Lagret är 0,5-3 mm tjockt. Läderhuden består av bindväv som är uppbyggd av dels kollagen, som ger huden stadga, och dels elastin vilket ger huden elasticitet och flexibilitet. Här finns blodkärl och lymfkärl, nerver, bindväv, glatt muskulatur, hårsäckar, talg- och svettkörtlar. Läderhuden innehåller också celler som registrerar tryck, värme, köld och smärta.

Underhuden

Underhuden (subcutis) är det understa hudlagret vars främsta uppgifter är att skydda kroppen mot kyla och slag och bistå kroppen med fett- och vattenreserver. Underhuden består av bindväv som innehåller lipocyter, dessa celler har en funktion att lagra fett och bidrar därmed till kroppens viktiga fettreserv. Underhuden innehåller även mycket vävnadsvätska och fungerar därmed även som vattenförråd. Matvanor, ärftlighet och hormoner bestämmer i första hand underhudens tjocklek.

Hoppas att det var lite spännande att läsa om huden och Ni vet mer om den viktigt organen Era kroppen.

Trevligt Söndag!!!

Av Jula - 7 juli 2012 22:25

ingen som är sugen ? :) 1 för 20
3 för 50
Navel piercingar till salu. 20 kr styck :)
Foto: Navel piercingar till salu. 20 kr styck :)
Hej mina goa läsare!
Jag skulle vilja visa ER fina navel piercingar som min kompis vill sälja .Om Ni intressera av kan Ni kika på hennes profil på FB och skicka fråga om detta.

Av Jula - 6 juli 2012 19:39

Ögonbrynen har blivit en stor del av kvinnans och mannens utseende.Ett par snygga ögonbryn kan verkligen göra ett helt ansikte! Många noppar sina ögonbryn, alltså tar bort hårstrån, för att få dem att bli snyggare.Man behöver pincett till den.Jag har t.ex


 

 

 

 

 

Av Jula - 6 juli 2012 13:15

Jag önskar ER GOD NATT !!!


Jag hoppas att Ni komma ihåg att smörja naglar.


                       


 

 
Av Jula - 5 juli 2012 22:49

Oljan gör Era naglar fina och smidiga. Om Ni är en av dem som lider mycket av sköra naglar bör Ni regelbundet ge våra naglar en sådan omgång oljemassage. Det är bäst att göra det vid sängtid, så har oljan god tid på sig att tränga in och vårda naglen extra bra.

 


 


           


 


 
 

Presentation

Fråga mig

28 besvarade frågor

nailsjula74

följ:

nailsjula74

nailsjula74

Instagram

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Bloggerfy.se

Kategorier

Arkiv

HITTABLOGGEN.SE

BLOGGPORTALEN.SE

Länkar

RSS

Översätt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se