AKRYLNAGLAR

Senaste inläggen

Av Jula - 30 maj 2012 22:39


 


 


 

Av Jula - 30 maj 2012 15:08

 Målar ni tånaglarna?  Ser det för tantigt ut ifall jag har det på tårna? Min kompis sa att hon tyckte det, men min man älskar det.

Vad tycker ni? Kan man ha röda tånaglar utan att det ser tantigt ut?


Naglarna är målade röda på toppen i några säsonger. I själva verket är denna färg en klassisk, på grund av mode går inte permanent. De ändrar bara nyanser av körsbär korall, korall brandmannen röda och så vidare ...

Visste du att nagellack kineserna uppfann många århundraden sedan? Han visste att det nästan alla den antika världen. Cleopatra favoritfärg var röd! Det är inte förvånande eftersom kvinnor idag älskar färgen röd emalj. Röda nagellack ser intressant, feminin och sexig,tycker jag.

Kika lite på mina röda tånarna som jag målade idag.

Det var svårt att bestämma sig vilken...


 


 

 

 


 

 

 

 

   

Av Jula - 30 maj 2012 00:31


 


 


 


 


 


 

Av Jula - 29 maj 2012 16:44

Mjuka händer !!! Det är möjligt.Jag gjorde mig själv paraffinn idag.
En mjukgörande behandling för torra händer det var perfekt. Behandlingen började från  peeling,sen fuktande och närande mask och  sen en härlig värmanse paraffin
in-packning.Idealiskt för frusna, torra, nariga händer. Återfuktar och ger näring till huden och naglar.Till slut handcreme.Jag rekomendera ER paraffinn .UNDERBART !!!


   

   


   


cirka 15-20 minuter

   

 


ta bort paraffinn

 


och...

 

Av Jula - 29 maj 2012 08:13

Godmorgon !!!

Vad tråkigt väder.Solen försvan !!!

Ja, så vad ska man göra idag ?!


Jag hade tänkt åka till Ikea och titta på lampor.Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu på dagen.

Jag önskar ER trevlig dag ! Vi hörs snart !


 

 

Av Jula - 28 maj 2012 23:05


   SWEET DREAM !!!

Av Jula - 28 maj 2012 18:16

HEJ !!!

Jag kom tillbaka hem  efter badet och fixade mina naglar i foter.Så skönt och misigt.Nu är det dags att släppa fötterna fria! Om NI vill göra också göra så här. Varmt fotbad som verkar avslappnande för ansträngda fötter.Det löser spänningar och får dina fötter att bli ännu mer avslappnade.

Ta upp dina fötter ur badet och torka dem försiktigt torra med en mjuk frottéhandduk. Applicera en skrubbcreme, gärna en avsedd för fötterna eller en variant med rejäla skrubbkorn, över hela fötterna.Koncentrera dig särskilt på områden där huden känns extra hård. Skölj sedan av skrubbcremen.

Nu är det dags att forma naglarna! Håll formen rak och fila till ruggade kanter med en nagelfil.

Nagellack missfärgar lätt dina naglar, men det är lätt fixat. Droppa saften från en färst citron på naglarna. Ta sen en citronklyfta och massera den försiktigt på naglarna under några minuter.Citronsaften ljusar upp missfärgningarna och ger naglarna en fin glans. Gör det till en vana att alltid använda ett baslack innan du målar med en knallig färg! LYCKA TILL !

 

          

Av Jula - 28 maj 2012 10:59

GOD MIDAG!!!

Igen är måndag.Vad trevlig när man vaknar och kikar att solen skener så stark.Efter lunchen  ska jag planera sola lite och bada med min väninna i Hlmstad.Där finns underbara ställe som jag gillar så mycket.Ljudet av havet,färg påminnar mig om mina fina naglar.Vad härligt!

Presentation

Fråga mig

28 besvarade frågor

nailsjula74

följ:

nailsjula74

nailsjula74

Instagram

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Bloggerfy.se

Kategorier

Arkiv

HITTABLOGGEN.SE

BLOGGPORTALEN.SE

Länkar

RSS

Översätt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se