AKRYLNAGLAR

Senaste inläggen

Av Jula - 4 juni 2012 19:53   


 
Av Jula - 3 juni 2012 19:03

Hejsan !!!

Sminkar NI sig ??? Jag skulle vilja berätta lite om min dagligen ögon make up.Hoppas att jag kan hjälpa ER att göra så snabbt så möjligt t.ex. på morgonen innan Ni gå ut.

Först Ni måste använda:

Foundation

(naturligt efter rengöring ansikte)

Se till att du ”låser” din foundation, det vill säga fixerar den, med ett löst puder. Du kan också använda en så kallad primer under din foundation, vilket gör att den sitter bättre. Men framför allt, välj rätt typ av foundation för din hud. Det finns en del som är oljebaserade och en del som inte innehåller olja. Beroende på din huds grundkondition väljer du rätt variant. Har du oljig hud är en oljefri foundation att föredra, och tvärtom.


    Ögonskugga

Undvik ögonskuggor som klibbar ihop i veck på ögonlocken efter några timmar! Hemligheten är att fixa en bra bas innan du applicerar dem. Lägg foundation och ett lager fixerande puder även på ögonlocken. Ovanpå pudret lägger du en ljus basögonskugga över hela ögonlocket. Därefter jobbar du vidare med en mörkare färg. Ytterligare ett alternativ är att efter basen dutta på en så kallad eye primer, väldigt tunt över ögonlocket. Tryck på ögonskuggan så att primern blir ”mättad”. I detta fall behöver du inte använda en basögonskugga över hela locket utan målar med dina färger direkt på de ställen där du vill ha dem. Tona in dem i varandra.

    Maskara   


Välj en maskara med god kvalitet, för att undvika att den smular eller lägger sig under ögat efter några timmar. Kanske har du en tendens att bli väldigt oljig på ögonlocken, då är risken större att maskaran kletar. Vattenfast maskara är ibland förknippat med lång borttagningstid. Detta är dock lite överdrivet – med en effektiv borttagningsprodukt belastar du inte din kvällsrutin mer än med någon minut. Och fördelen är att dina fransar kan vippa säkert och smetfritt minst ett dygn. Överväg om inte vattenfast maskara kan vara något för dig trots allt.

  

Dem är mina  favorit...
   

   


Hur längre  fixar NI  make up ??? Jag är jättenyfiken.Kan Ni komentera och fråga mig när NI har  problem.Kram jula !!!       

Av Jula - 2 juni 2012 20:13

   


 

Av Jula - 2 juni 2012 10:17

 
 

Det finns många färger och nyanser på akrylpulvret för att kunna skräddarsy en look för varje tjej, oavsett som det är en naturligt utseende som önskas eller ett utseende med fräcka mönster, färger och dekorationer.

Jag brinner att fixa  färger naglar därför att man kan använda bara sin fantasi och köra på.Det är underbart när jag göra bilder till slut och sen mina väninnor är nöjda.Varje vän är fantastiskt upplevellse.Jag gärna rekomendera färger akrylnaglar !!!

Generellt sett är akrylnaglar starka och hållbara, och de passar mycket bra för ER som vill ha långa naglar. Återbesök sker efter mellan 2-4 veckor, beroende på hur fort ERA egna naglar växer och hur NI använder sina händer och naglar.

Jag visa ER några bilder på olika sort färger akrylpulver !!!EARTH TONE...


  


NEON PULVER min favorit...


 


 


GLITTER !!!


 


   


ÄR NI beredda  att släppa  sin fantasi !!! 

 

Av Jula - 1 juni 2012 19:26

Mina Vänner !!!

Eftersom jag ska festa snart jag vill tacka ER lite tidigt idag.Kram allihopa.Vi hörs i morgon!!!


NAGLAR !!!


 


 
   

   


 

 

GODNATT !!!

Av Jula - 1 juni 2012 07:34

   Påfyllning


  

Igår kväll det var myssigt kväll därför att hos mig var min väninna som jag gjorde påfyllning på hennes akrylnaglar.Från början dem såg fruktansvärt som NI ser över.Jag vill visa ER vad man måste göra att naglarna blir igen fina.


NI behöver samma produkter som NI använder när NI gör ett helt nytt set naglar.


1. Desinfektera dina händer med en desinfektiongel


2. Avlägsna ev. nagellack, och/eller fila bort det översta lagret om du använt en gel sealer.


3. Använd pushern och skrapa rent den del av nagelplattan som vuxit ut.


4. Kontrollera formen på naglarna och fila bort det mesta av materialet med en 100 grit nagelfil, byt sedan fil till en 180 grit och sist till en 240 grit nagelfil/putsblock. Har du en elektrisk fil är annars den ett fantastiskt hjälpmedel! Fila även ner längden på nageln. Fila bort materialet längs sidorna och fila ner materialet vid utväxten så ingen kant syns.


5. Rengör och avfukta den utvuxna naturliga nageln och pensla på ett tunt lager primer och låt det sedan torka in.


6. Om du ska fylla på en fransk manikyr med vitt pulver, applicerar du en kula över den fria kanten och karvar ut ett nytt smile.


7. Fortsätt med naturellt, rosa eller genomskinligt pulver och täck hela nageln på samma sätt som när du gjorde ett helt nytt set. Har du varit noga med förarbetet kommer det nu inte den utvuxna skarven att synas


8. Fila till och buffa nageln enligt steg 8-9 under Applikation.


Till slut....


 

 

 

    

    

  

  

Hoppas att hon är nöjd!!!

Om NI har några frågor,kommentarer välkommen in!!!


Jag önskar ER trevligt dag !!!

                       

Av Jula - 31 maj 2012 22:36

 

 

 

 

 


GOD NATT  !!!

Av Jula - 31 maj 2012 11:01

HEJ mina kärra Vänner!!!

 Eftersom jag fick några frågor om behandlingar i ansikte jag vill gärna dela olika råd ER om masker som man fixa själv hemma. Nu är dax att använda fina ,fräska frukter t.ex jordgubbar,kiwi.

Visste NI att kiwifrukter är underbara kosmetika för ER ansikte? Vitaminer och organiska syror i dessa frukter är mycket användbara för hud i ansiktet. Masker av kiwi har både förstärka och terapeutiska effekter. Dessa frukter grundligt rengöra huden, göra den mer flexibel, fräsch och ung. Här är några recept på masker från kiwi.


  Kan maskera för torr hud i ansiktet.

Förbered 1 juice msk kiwi, 1 msk olivolja och 1 äggula. Blanda alla ingredienser väl och applicera i ansiktet. Lämnar i ca 15 minuter. Sedan tvätta bort masken med en svamp. Kiwi juice kommer att stimulera blodcirkulationen, kommer ansiktshud vara smidig och näring.


Kiwi mask för alla hudtyper står inför.

Förbered en kiwi, 2 msk naturell yoghurt, 1 matsked apelsinjuice, 1 msk mandelolja och 1 kopp morotspuré. Blanda alla ingredienser. Applicera på ansikte och låt torka. Tvätta sedan ansiktet med kallt vatten.


Purifying mask med kiwi.

Skiva en kiwifrukt och sätta på ditt ansikte. Om masken är lite klämma, innebär det att masken fungerar. Låt stå i 15 minuter. Rengör sedan ansiktet tonic och tillämpa din grädde.Näringsvärde mask med kiwi.

Mosa med en gaffel en halv banan och 1 kiwi, tillsätt 2 msk naturell yoghurt. Blanda allt noga och sätta en mask i ansiktet. Låt stå 15-20 minuter och skölj sedan med varmt vatten.
 
.Kiwi mask för fet hud i ansiktet

 Förbered halv kiwi, naturell yoghurt 15 ml, 5 ml skummjölk, 5 ml av klart honung, 5 ml havregryn, 1 droppe lavendel eterisk olja. Lägg alla ingredienser i en mixer och blanda alla ingredienser. Applicera sedan den resulterande flingorna kosmetiska mask på ansikte och hals försiktigt massera. 

NI glömmde inte om bammull under citroner!!!

  


Masker JORDGUBBAR ( Tidigare göra ett test hudallergi !!!) - Används 1-2 gånger per vecka:
 
Rening mask
  Perfekt påverkar huden, speciellt fet. Allt du behöver är ett par (6-8) i stora, mogna jordgubbar och en liten bit (1 msk) vispgrädde. Ta bort stjälkar av jordgubbar, mosa dem ordentligt för att få en pasta, rör sedan i grädde och applicera på ansiktet. Vänta femton minuter och sedan tvätta bort masken tonic passar din hudtyp.
 
Uppfriskande Mask
  Välj 3-4 mogna, saftig men inte för mjuka jordgubbar. Skär dem på mitten och frukt Rub ansikte, fukta med lite juice. Låt det stanna på ditt ansikte i 15-20 minuter, tvätta sedan bort med samma vatten, som bör vara ganska kyligt. Denna mask kan
  också införa på halsen och axlarna.
 
Närande mask
  Du behöver en sil med en mycket finmaskigt och några (ca 5) mycket stora jordgubbar. Pressa frukten genom en sikt för att få bort så många frön. Lägg en sked av honung och blanda det väl att få en homogen massa. Applicera denna mask ansikte, hals och axlar. Vänta 15 minuter och skölj med varmt vatten. Att tvätta masken kan också använda varm mjölk.


Radiance Mask
  Välj 4-5 jordgubbar och blanda dem väl. Tillsätt sedan en tesked olivolja och placera hela i ansiktet. Efter kvadranten masken tvätta med varmt vatten eller en tonic för dig. Viktigt kan denna mask också använda fryst frukt, där du kan tillämpa det på vintern.
 
  

 


 
   
 

Masker av jordgubbar är en gruva av vitaminer, mineraler och näringsämnen, positivt påverkar huden. De är till hjälp vid förnyelse
  grov, grå och trist hy. Återfuktar och mjukar upp trött hud.

Jag hoppas at NI är nöjda ? Sommaren kommmer snart och Ni kan göra olika masker. VIKTIGT !!! Ni måste komma ihåg att göra först ett test hud allergi!!! VIKTIGT !!!


Om Ni har några frågor välkommen in till min sida jula74.bloggplatsen.se 

LYCKA TILL !!!Presentation

Fråga mig

28 besvarade frågor

nailsjula74

följ:

nailsjula74

nailsjula74

Instagram

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Bloggerfy.se

Kategorier

Arkiv

HITTABLOGGEN.SE

BLOGGPORTALEN.SE

Länkar

RSS

Översätt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se