AKRYLNAGLAR

Senaste inläggen

Av Jula - 11 juni 2012 12:30

Hej mina läsare !!!

Tidigare fixade jag mina tårna och nu jag har också liknande i mina händer.Yuppi!Jag har ett komplett.Jag skulle vilja visa ER nya bilder. Hoppas att Ni gärna kika på detta.Jag vill tacka alla som skrev fina kommentarer.Jag uppskattar jättemycket.  NI är underbara !


Från början...


      


och senare...


   


 


     

       

   


Till slut...

   

   

  

VI HÖRS !!! 


   

   

   

   

Av Jula - 10 juni 2012 21:22


 


FÖR DIG MIN BÄSTIS !!! 

   

      


Av Jula - 10 juni 2012 09:02

Hej!!!

Igår kväll jag tillbringade med min bästis !

Vilken härligt kväll ! Vi träffade för att hon ville nya naglar som jag gjorde.Jag var så chockad när hon sa att hon måste tillbaka i sitt hemland.Fortforande jag vet inte vad ska jag säga ...Man vet inte aldrigt vad ska hända i livet !!! Aldrigt i livet !!! Så, man måste fortsätta...Jag önskar henne STOR  LYCKA TILL !!!

Har Ni också en kompis så Ni  saknar och längtar så mycket ???

Här finns hennes naglar:


           


 


 

   


             

   

   TACK ATT DU FINNS !!!

 
Av Jula - 8 juni 2012 20:01

 

 

 

 
Av Jula - 7 juni 2012 21:47

Tips till ER som vill fixa konstgjorda naglar.

Hur man blandar akryl spik dekorationer?

              Här jag vill hjälpa ER att välja rätt material för Era naglar och ge några råd att sjunka på rätt sätt olika prylar. 

Glitterpowder används som Nailart för att få helt unika naglar.
På samma sätt som i metoden enligt gelén, och från en akryl prylar är bäst att sjunka i det första skiktet. Det är bäst att smälta in smycken på toppen av nageln, så de naturliga nagelplattan lager bättre uthärda extra vikt och vikten införs. För alla dekorationer och smält tidigare införda gäller klar akryl.
 
         
Om Ni vill sjunka så. "Donata" som är ganska tjock, smycken, väljer vi sådana smycken till Donata var i mitten av nageln - där tjockleken är som störst. Crown, filmen snitt, bör tillämpas relativt vått akryl, tryckt mot träpinne och håll tills torr akryl.Torkade blad, blommor är en av de mest populära dekorationer för inbäddning i transparent akryl. Väldigt ofta används för den fria kanten av nageln, lätt att smälta in akryl - att försiktigt trycka en träpinne. När det gäller glitter - vi kommer till  akryl pensel, blanda med glitter och tillämpa det sätt ni vill. Efter applicering av glitter, naturligtvis, sedan tillämpas ytterligare ett lager av klar akryl. Brush arbetar för att införa inte bara glitter, men även små objekt - såsom små strass. När dekorera naglar, bör ni kontrollera hur antalet prydnadssaker kommer att förändra formen på nageln. Om ni tycker att utseendet deformeras, är det bättre att använda mindre prydnadsföremål, jag garanterar att nagelplattan kommer att vara i naturlig form. Ni bör också se till att de planerade dekorationer som inte ser för "hård", oavsett metoden för dekoration, överallt ska visa återhållsamhet - och dekorera Era naglar är inte fördärva Era händer.
 
  
 
   
 
   
 
   
   

Av Jula - 7 juni 2012 21:04

 


   

   


Av Jula - 7 juni 2012 08:35

 
 
GODMORGON SVERIGE !!!
Friade Ni igår ? Jag med...Det var fin Nationaldag!!!
Jag vill presentera ER en artikel som intresserade mig väldigt mycket.Den handlar om japanska manicure.Jag tror att det måste blir fantastiskt behandling båda för kvinnor och män.Kanske Ni vet vår man ska göra  i Sverige ???
Hoppas att Ni är nyfiken på den artikel?
Trevligt läsning!!!
 
Manikyr på japanska - vad den japanska manikyr?

För att inte nämna alla dess fördelar för att förbättra hälsan hos våra naglar:


- Accelererar blodcirkulationen, så att aktivt stimuleras tillväxten av spikar


- Används vid behandling av naturliga ingredienser såsom bipollen, kiseldioxid och vitamin A, E och B5, vilket i hög grad underlättar regenerering av de mest skadade naglar


- Är idealisk för personer med sköra naglar, med en tendens att dela upp


- Är relativt billig - tyvärr, i Sverige är det inte så populär som i andra länder som långsamt förändras


Såsom används i denna procedur?


Tillbehör som skall användas för att utföra japanska kosmetolog manikyr är helt annorlunda än med traditionell kirurgi. De innefattar:


Grön pasta P. Shine
Rosa pulver P.Shine
Verktyg att tillämpa pasta och pulver, och skinn hänskjuter från plattan
Tre typer av polermaskiner tillverkad av rådjur hud:
Rosa (Pulver)
Grön (för att klistra in)
Ordinarie att forma dina naglar


Förfarandet i sig är relativt enkel (även om en sådan stor mängd av tillbehör). Den består av en platta gnuggas en pasta först och sedan pulver (för att förhindra att tvätta bort de näringsämnen och vitaminer, spårämnen som ingår i pastan). Polering är att påskynda genomträngning av näringsämnen i nagellack. Den innehåller ingredienser som kan hålla kvar vatten i plattan, så att du återhämtar sig snabbare vid kontakt med de vitaminer som finns i den. Försiktigt, wtarta med polering pasta, inte längre kvar i nageln, pulver, i sin tur är utformad som en naturlig barriär mot skadliga miljöfaktorer som föroreningar eller kontakt med rengöringsmedel. Förfarandet ger en vacker glans, lyster pearly naglar, som kan finnas kvar på dem för upp till två veckor. Eftersom effekten inte är så slående, är japanska manikyr rekommenderas för kvinnor och män också.

Av Jula - 5 juni 2012 18:34

Vad tråkigt väder är ute.Jag längtar och saknar sommaren!!! För att jag gillar färger jag vill visa ER den som inspirerar mig att ler.Jag gjorde Akryl tårna.Vad kul att leka med färger !!! Kika på bilder. Våren och sommaren närmar sig, så det är värt att påpeka till ER att tänka om behovet av vård och möjligheten att spiken i fot.Ibland NI själva ut ur initiativet styrs av nödvändigheten tillämpning av spik foten, efter sjukdomar eller skador. Verksamheten kommer att fokusera uteslutande på estetiska överväganden och önskan att utöva sin fantasi och ihållande mönster eller fransk manikyr.

   I första hand - vid foten av spik förlängningar med akryl mall:


 steg 1

Desinficera händer, fötter och tillbehör som ska använda. Vi ta bort lack eller korta naglar. Vi flyttar huden med hjälp av en käpp eller en hov.

 steg 2

Förbered en nagel - mata och jämnar med en fil med en nypa 180:e Vi gör det mycket noga, så att hela ytan av plattan försiktigt slipades (men naturligtvis inte sågad). Vi ger även formen av den fria banken och ta sedan bort damm som bildas genom sågning.

steg 3

Avfettas naglar, och när torkade, vi tillämpar en primer. Vi anpassar och tillämpa form, om rätt och kolla varje nagel.


steg 4

Vi tillämpar akryl transparent eller opak. I fallet med överlappande ogenomskinliga akrylplatta utvidga optisk syfte bör massan placeras delvis på blanketten. Tillsätt sedan vit akryl och bildar en fri kant och raden av ett leende. Vi tillämpar en klar akryl på hela styrelsen, på ett enhetligt och korrekt.

steg 5

Ta bort formen och planat plattan, ta bort ojämlikheten, ger vi den sista formen av spikarna. Den masseras oliver hud.

Detta är praktiska råd att fixa tårna själv.
 
 
 
 
   
   
 
    
 
    
 
 
Om Ni kan kommentera vad Ni tycker om mina naglar jag ska bli jättetacksam !!!
Vi Hörs !!! Jula
   
 
 

Presentation

Fråga mig

28 besvarade frågor

nailsjula74

följ:

nailsjula74

nailsjula74

Instagram

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Bloggerfy.se

Kategorier

Arkiv

HITTABLOGGEN.SE

BLOGGPORTALEN.SE

Länkar

RSS

Översätt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se