AKRYLNAGLAR

Alla inlägg under juli 2012

Av Jula - 3 juli 2012 11:37

   STYLOWI.PL


 


Mina goa läsare!

Jag vill dela mig med ER den sida som jag gillar.Där hittar NI fantastiska målningar på naglar.LÄCKERT !!! ,tycker jag.Önskar ER trevligt surfa på


http://stylowi.pl/szukaj?query=paznokcie


Av Jula - 3 juli 2012 08:41

För ER som gillar när naglarna glänser!!!

Jag hittade den i internet.

Om NI vill kika www.stylowi.pl


 

 

 

 


Av Jula - 2 juli 2012 18:16

     


Jag hittade på internet några roliga målningar på naglar.Tycker Ni att dom är fina???

Av Jula - 1 juli 2012 20:59

Färga ögonbryn hemma.


   

Jag har alltid testat att färga mina ögonbryn  hemma.Tidigare gått till en salong för att få jobbet gjort. Har letat efter riktigt bra alternativ att använda här hemma. Allt som behövs är en förpackning med Refectocil Frans- & Ögonbrynsfärg, RefectoCil Väteperoxid 3% flytande, en liten skål, handskar, bomullspads, något att blanda smeten med och något att applicera färgen med. Användning: Blanda 10 droppar av RefectoCil Oxidant 3% med 2 cm av Refectocil frans- & ögonbrynsfärg till en krämig massa. Applicera cremen direkt genom att följa instruktionerna som medföljer färgtonen. 3% Väteperoxid-lösning som du använder tillsammans med. En flaska räcker till cirka 100 appliceringar. Verkningstid: 5-10 minuter och en färgning håller upp till 6 veckor.  Blond:

Blonderingspasta för ögonbryn.

Svart – Färgar varje hår djupsvart.

Grafit: Döljer på ett diskret sätt gråmelerat/vitt hår.

Naturbrun: Mycket mörk och vältäckande färg. (Andvändningsbeskrivningen matchar Mitt val)

Ljusbrun: Idealisk för ljusblont till ljusbrunt hår.

Kastanj / Chestnut Röd: Intensiv röd färgning av ljust till mellanblont hår.

Mörk röd färg på mörkblont till mellanbrunt hår. Rött skimmer från mörkbrunt hår.

Är väldigt nyfiken på denna ögonbrynsfärg! Den åker snabbt upp på min önskelista, eftersom att ögonbrynsfärgen ska vara väldigt lätt att färga ögonbrynen med.


   


  

              


 Har NI testat att färga ögonbrynen på egen hand? Vilken ögonbrynsfärg använde NI då? Och var NI nöjd med hur ögonbrynsfärgen höll?

Av Jula - 1 juli 2012 08:44

Hur tar man bort fläckar naturligt soliga? Var och en av oss kommer att uppleva missfärgning av huden. De uppstår som en följd av solexponering. Även om de flesta av oss inser att vi behöver skydd mot solen och använd solkräm ofta glömmer vi det här. Detta har en negativ inverkan på färgen på vår hud. Förutom solen på tillståndet och färgen på vår hud kan påverkas av andra faktorer såsom graviditet, sjukdom och mediciner. Missfärgning kan förekomma i hela kroppen, men det finns några enkla hemlagade idéer som hjälper dig att minska den.

Steg 1

           

Blandning av kikärtsmjöl, gurkmeja pulver och mjölk kunna påverka huden. Det bidrar till att ta bort eventuella fläckar från ytan. Stryk blandningen på hela kroppen och låt verka i ca 30 minuter. Gurkmeja kommer att ge vår hud en frisk lyster.

Steg 2

       

Lika effektiva vid behandling av hyperpigmentering är apelsinskal. Några apelsinskal blanda väl fram till inrättandet av massa och blanda det med flera matskedar mjölk. Blandningen bör tillämpas på huden och låt torka. Tvätta ansiktet med kallt vatten och torka med en handduk. Fortsätta behandlingen med detta medel tills färgen inte är enhetlig.

Steg 3

     

En annan stor hem botemedel mot hudton utjämning är potatis. Han är känd för sina hudblekningsegenskaper och är också mycket effektivt. Saften av denna grönsak gnida dagligen drabbade plats. Efter några dagar kommer att se en markant förändring i hudfärg.

Steg 4

               

Pasta gjord av honung och mandel hjälper till att rensa vår hud och minska missfärgning av huden. Blanda mandel och honung, en förhållandet 1:2. Applicera pastan partier av huden under några minuter varje dag. Detta gör att färgen på din hud kommer att anpassas. Honung har också antibakteriella egenskaper, så att den kan användas för att bekämpa akne och finnar.

Steg 5

             

Citronsaft är mycket effektivt rättsmedel för hud pigmentering. Färsk juice gnuggas in i huden varje dag under ca 15 minuter. Behandling bäst precis innan badet. Bada i varmt vatten för att citron kan påverka huden i högst sätt. Tack vare denna operation på ett naturligt sätt blekning huden.

Jag önskar ER Lycka till och hoppas att snart NI ser stor förändring på huden.

Presentation

Fråga mig

28 besvarade frågor

nailsjula74

följ:

nailsjula74

nailsjula74

Instagram

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Bloggerfy.se

Kategorier

Arkiv

HITTABLOGGEN.SE

BLOGGPORTALEN.SE

Länkar

RSS

Översätt


Skapa flashcards