AKRYLNAGLAR

Alla inlägg under juli 2012

Av Jula - 14 juli 2012 21:03

 


 


 


 


 


 


GOD NATT !!!


Av Jula - 12 juli 2012 18:36


Mina nya naglar.Kika


     


        


                 

     


 


 


 

Vad tycker NI ???


   


 

 



 

 

 

 

   

Vad tycker Ni ??? Fina eller???

Av Jula - 12 juli 2012 10:30

Mask för händer

 

Äggula, en tesked mandelolja och en matsked lanolin mix. Vikten tillämpas på händerna, och en frotté handskar. Helst hade masken hålls hela natten, om detta inte, att så länge som möjligt. Denna mask är mycket bra för torr, sträv och sprucken händer. Om den inte används hela masken kan det häll citronsaft i rätt proportioner och används som en dagkräm.

Nutritive Mask

 

Koka två oskalade potatisar, sedan skal och krossas med en gaffel. Tillsätt äggulan och två matskedar varm mjölk. Vi lägger vikten på dina händer, efter 15 minuters tvätt. Masken är återfuktande och regenererande. Händerna är släta och återfuktad. Komprimera äggula Blanda äggula med en matsked smör och honung. Den beredda massan gnuggar händerna noggrant efter 10 minuters tvätt. Masken har en återfuktande, närande, skyddet av de yttre faktorerna.

LYCKA TILL !!!


     

Av Jula - 11 juli 2012 21:09

Nu är jag här med ännu en nagelguide, och denna gången är det på "Ombre" naglar.  Jag tycker att dessa är så sjukt snygga :)

 

1.När underlacket har torkat målar du hela naglen vilken färg du vill . Jag väljer den

     

 2. Ta en svamp(det kan vara en sminksvamp) och doppa lite av den i ett valfritt nagellack. Sedan börjar du dutta på det på naglen till lite mer en hälften av naglen.

             


 3. Låt det torka och gör det sedan en gång till. Men BARA allra högst upp!

Steg 4: Avsluta med topplack. Klart!

 

 

 

 

 


  

 

LYCKA TILL !!!


 

Av Jula - 11 juli 2012 07:47

Hej!

Jag fick ett fantastiskt fint nagellack, vilken otroligt somrig färg,tycker jag, det ser fantastiskt ut, jättefint, vad är det för nåt???

Lacket var jättebiligt det kostar bara 9kr!!!  

Det är det HÄR lacket ni ska ha i sommar.

Senare jag ska visa ER en metod att måla naglar!!!


   

       

Av Jula - 10 juli 2012 09:10



Celluliterna försvinner  inte om du


       

1.Bantar utan motion: Utan motion gör rätt kostvanor ingen nytta. Tvärtom framträder groparna mycket tydligare.

2.Enbart får en fettsugning: Oavsett vad vissa experter hävdar så hjälper inte en fettsugning. Fettcellerna kanske syns mindre ett tag men groparna kommer tillbaka. Var så säker!

3.enbart använder cremer: Anticellulitcrèmer kan kanske ge en hud som ser fastare och slätare ut men celluliterna tar de inte bort.

 

Om NI röker -sluta NU !

      


Rökning gör huden mindre elastisk och spänstig.


LYCKA TILL !!!

Av Jula - 9 juli 2012 15:43

CELLULITER

Jag tycker att många kvinnor har den problem därför att jag skriver om den och hoppas att NI inte bli oro sig om den.Det finns flera behandlingar, diet och kosmetika för att ta bort apelsinhud.Jag prova hjälpa ER.Jag har skrivit vad betyder celluliter och senare ska komma vad man ska göra vilka kosmetika man använda och vilka behandlingar man göra.

Medel celluliter till ansamling av fett i vissa delar av kroppen bildar mycket små knölar av fett som tar upp det välbekanta "Apelsinhud", därifrån blir det mycket irriterande för den lidande, även om de inte betraktas som en sjukdom många ser detta som om det var.

     

Vi kan dela upp utvecklingen av celluliter i fyra steg, Den första är när det börjar att bilda en osynlig, andra hud börjar tjockna, notera den tredje börjar "Orange hud och" och slutligen huden kan vara något mer inflammerad och även blir öm område.

   

Om NI ber om är celluliter, då säger NI att det finns inga enkla svar, eftersom de faktorer som orsakar flera, kan vara ärftlig, av brist på motion, ras, konsumtion av livsmedel rika på fett, till rökning, bära kläder för hårt, vissa hormoner som produceras ut över,etc..

     

Även om det finns operationer för att korrigera detta villkor, brukar det vanligaste är att lett till en förändring i att mata vana samt att undvika en stillasittande livsstil utan tvekan det bästa är att starta små för att undvika sitt utseende eftersom det inte är lätt att eliminera störande” Apelsinskal”, glöm inte att nämna vi pratar om lite träning promenader eftersom Ni inte behöver fångar i ett gym med ett par minuters promenad tre gånger i veckan uppnås.


 

 

 

   

   

 

   

Av Jula - 8 juli 2012 18:48

CLIFFORD LEE BURTON

Cliff Burton, född 10 februai 1962 i San Francisco, Kalifornien, USA, död 27 september1986 i Dörarp, Sverige, var basist i Metallica från 1982 till 1986

Burton avled när bandets turnébuss (i vilken han låg och sov) välte nära Dörarp, mellan Ljungby och Värnamo i Sverige. Det finns nu en minnessten på platsen. Jag var där.VACKERT !  Kanske Ni ska resa till Kronoberg län och besöka Dörarp.

 


 

 

 

Presentation

Fråga mig

28 besvarade frågor

nailsjula74

följ:

nailsjula74

nailsjula74

Instagram

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Bloggerfy.se

Kategorier

Arkiv

HITTABLOGGEN.SE

BLOGGPORTALEN.SE

Länkar

RSS

Översätt


Ovido - Quiz & Flashcards