AKRYLNAGLAR

Direktlänk till inlägg 15 juli 2012

DAGENS TIPS !!! NAGELLACK !!!

Av Jula - 15 juli 2012 09:10SEX RÅD HUR MAN FÖRLÄNGER LIVET I EN NAGELLACK !!!


 

"Fresh" färg 


 


Flaska av nya färgen ska ge dig en perfekt manikyr eller pedikyr längre. 


Olja,oljor och krämer


 


 Lämna inte hem med olja till huden  Oljor, oljor och krämer för huden är inte bara ett sätt att ge värdefulla vitaminer och fuktgivande den känsliga huden runt nageln. Denna geniala uppfinning bidrar också till att förhindra flisa sig färg! Använd den på samma skal och gnugga lite på samma nagellack och förlänga livet. 


 Kom ihåg att förnya det översta lagret av färg


      

De flesta av oss inte ens tänker på det, att förnya det översta lagret av färg. I många fall krävs det helt efter bara 48 timmar efter applicering och genomförandet bör upprepas varannan dag. Det är också viktigt s.k lackskydd. "Fri kant" spiken som är den del som utsätts för direkta beskärning eller sågning. Här kan du förlänga livslängden för även en manikyr ett par dagar! 


 Vatten är fienden!


 


Humoristisk säga "Frequent tvätt förkortar livet" är i fallet med målade naglar mycket sanning. Tyvärr tycker beläggningarna inte för mycket vatten. Så om du bryr dig om att upprätthålla en perfekt manikyr, få gummihandskar och använda dem hemma, "våt robot" hur man tvättar. 


Bort från värmen


 


Fullt härdad färg kan ta upp till 12 timmar! Under denna tid bör du undvika bastu och varma bad, och efter handtvätt i varmt vatten skulle vara bra att doppa naglarna i ca 10 sekunder i en ström av kallt vatten. 


 Undvik parfymerade krämer för händer


 


Ingår i lotioner och krämer för händer dofter kan ge sprickor i färgen. Om du är en amatör manikyr look för krämer med det mest naturliga, operfymerade sammansättning och dina naglar kommer inte längre njuta av orörd färg!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jula - 8 januari 2014 16:44

    SÅ DÄR GJORDE JAG LIZABETHS NAGLAR. HON VALDE LILA OCH ROSA. ...

Av Jula - 3 januari 2014 23:30

               

Av Jula - 2 januari 2014 16:57

    EN LITEN UPDATE FRÅN FÖRRA VECKAN !         ...

Av Jula - 29 december 2013 07:52

HEJ MINA GOA VÄNNER HEJ MINA GOA VÄNNER JULEN ÄR ÄNTLIGEN ÖVER ! DECEMBER ÄR EN RIKTIGT BRA MÅNAD ,DET HÄNDER EN MASSA ROLIGA SAKER HELA TIDEN !  JAG VILL ATT NI TITTA PÅ BILDER SOM JAG HAR GJORT PÅ EN UNDERBART TJEJ INNAN JUL. HON ÖNSKADE SI...

Av Jula - 16 december 2013 13:21

  HEJ JAG SKULLE VILJA VISA ER BILDER  PÅ NAGLAR SOM MAN KAN FIXA SJÄLV INNAN KOMMER NYÅR. NI SKA MÅLA NAGLAR DEN FÄRG SOM NI GILLAR MEST  OCH SENARE ( INNAN NAGELLACK TORKAR ) NI SKA KLISTRA VAD NI VILL TEX.STENAR, PALJETTER ELLER  GLITTER PÅ...

Presentation

Fråga mig

28 besvarade frågor

nailsjula74

följ:

nailsjula74

nailsjula74

Instagram

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Bloggerfy.se

Kategorier

Arkiv

HITTABLOGGEN.SE

BLOGGPORTALEN.SE

Länkar

RSS

Översätt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se