AKRYLNAGLAR

Direktlänk till inlägg 15 juni 2012

NYA PRYLAR!!!

Av Jula - 15 juni 2012 19:00

Vilken härligt dag !!!  

Jag fick nya prylar från Maros till mina naglar.Jag skulle vilja visa ER vad Ni behöver att fixa akrylnaglar.

FILAR  

  

 

   

   

 

Har du någonsin undrat vad du går för nagelfilar? Du var redan i deras händer alla typer av filer? Varför inte åtminstone bli bekant med teoretiska kunskaper i ämnet. Nedanstående nästan alla typer av nagelfilar och deras egenskaper och nackdelar, fördelar och möjliga tillämpningar.De typer av nagelfilar:Akter - är de mest populära och billigaste nagelfilar. De njuter konstant popularitet bland nagelteknolog. Du kan använda dem till naturliga plattan kvarnen och att arbeta med andra tekniker för spik förlängning. Finns i färgerna: vit, svart, zebra, sand, grön och många andra.Namn på akter kommer från det faktum att det yttre lagret av friktion för att lämna lämplig papperstyp som är limmade olika anmälningar.De har en stor inverkan på kvaliteten i arbetet och livskvalitet filer. Vid framställning av filer av papper som friktionsmaterialet används:Scandinavian kutterspån (mycket stark)vall aluminiumoxid,kiselkarbid,Mylar,Zink sterearynian,eller Exempel, självskärpande zirconia banvall.Alla dessa anmälningar är täckta med matchande starkt lim och limmas ihop med papper  till lämplig styrelsen kallas kärnan. Kärnorna är trä, plast, teflon och svampig. Kombinationen av olika kärnor med varandra påverkar hårdhet, flexibilitet, vilket ger dig en mängd manuella och tekniska kapacitet den valda filen. Tillverkare använder olika färger av kärnorna för att bättre kunna identifiera filer. Olyckligtvis visar det sig ofta att samma färg på kärnan och papperet är inte alltid samma kvalitet. Någon fil med samma färg kan produceras i tre arter, kan var och en som har en annan styrka och pris. Ta reda på om kvaliteten på första filen köpa en. Betygsätta den och sedan beställa en lämplig mängd för sig själva.Och nu säden.Kornstorlekar av filer är markerade 80 och slutar vid 400 och högre.Vilka är dessa storlekar? Nu är den mängd korn som är 1 cm fyrkant på filen. Ju mindre korn ligger inom 1 cm, är filen skarpare, och ju fler frön, är filen mildare.Ofta är emellertid söker storlekar 80, 100, 180 och 240.

80 - är en tuffare yta, grov. Fil används för att strippa hårda och tjock ytor såsom akryl spikar eller gel. Med en fil som du kan också ta bort valkiga hud på fötter.

100 - är området mellan. Förkortar med en fil tips, ge det form, sågning tunnare material på naglarna som en gel eller glasfiber. Du såg det svårare naturliga naglar av händer och fötter.

180 - är en finkornig yta. Med en fil som du kan ge den slutliga formen av utökade naglar, kan du fila bort Tipsa en tröskel eller när tillägg till akryl eller gel naglar. Du kan också förkorta de naturliga naglar.

240 - är ett känsligt område av friktion. Du kan platta till den till exempel, såg tips och naturliga naglar.

400 och ovan - ett mycket känsligt område. Dessa filer (polering) används vanligen för naturliga nagel, att den känsliga och para poleringen. Tillämpas även i den sista fasen av polering akryl.Med hjälp av en annan granularitet filer ihåg principen att du börjar arbeta med en fil grov och fin finish. Gör aldrig det motsatta.


 

 


  

    

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jula - 8 januari 2014 16:44

    SÅ DÄR GJORDE JAG LIZABETHS NAGLAR. HON VALDE LILA OCH ROSA. ...

Av Jula - 3 januari 2014 23:30

               

Av Jula - 2 januari 2014 16:57

    EN LITEN UPDATE FRÅN FÖRRA VECKAN !         ...

Av Jula - 29 december 2013 07:52

HEJ MINA GOA VÄNNER HEJ MINA GOA VÄNNER JULEN ÄR ÄNTLIGEN ÖVER ! DECEMBER ÄR EN RIKTIGT BRA MÅNAD ,DET HÄNDER EN MASSA ROLIGA SAKER HELA TIDEN !  JAG VILL ATT NI TITTA PÅ BILDER SOM JAG HAR GJORT PÅ EN UNDERBART TJEJ INNAN JUL. HON ÖNSKADE SI...

Av Jula - 16 december 2013 13:21

  HEJ JAG SKULLE VILJA VISA ER BILDER  PÅ NAGLAR SOM MAN KAN FIXA SJÄLV INNAN KOMMER NYÅR. NI SKA MÅLA NAGLAR DEN FÄRG SOM NI GILLAR MEST  OCH SENARE ( INNAN NAGELLACK TORKAR ) NI SKA KLISTRA VAD NI VILL TEX.STENAR, PALJETTER ELLER  GLITTER PÅ...

Presentation

Fråga mig

28 besvarade frågor

nailsjula74

följ:

nailsjula74

nailsjula74

Instagram

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Bloggerfy.se

Kategorier

Arkiv

HITTABLOGGEN.SE

BLOGGPORTALEN.SE

Länkar

RSS

Översätt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se