AKRYLNAGLAR

Senaste inläggen

Av Jula - 17 juni 2012 09:40

  


 

Jag skulle vilja rekommendera ER en speciell lotion som gör era huden fräsk och senare Ni ska se strålande ut.Jag är jättenöjd och tycker om den.

Ska Ni prova och kommentera vad tycker NI ???

        


Gentle peeling lotion och uppfriskande, lätt att använda med kosmetisk bomullstopp. Tar bort föroreningar "grå" hud. Lämnar en mjuk, strålande och glödande hud. Tamarind eliminerar orenheter och döda hudceller och hjälper den naturliga processen exfoliering av huden. Vita Nettle Extrahera lugnar och förbättrar hudens struktur med smala porer. Ökar effektiviteten av hudvårdsprodukter appliceras efteråt. Applicera produkten kosmetisk bomullstopp, torka ansiktet och halsen, undvik området runt ögonen. Använd 1 - 2 gånger i veckan. Obs: Denna produkt innehåller alfa - hydroxisyror (AHA) som kan öka hudens känslighet för sol. Det rekommenderas att använda skyddande filter (UV) vid tillämpningen av en lotion. Allergi testade produkten.


  


  


  

TREVLIGT SÖNDAG !!!

Av Jula - 16 juni 2012 20:52


 


   

     

    

   

 


GOD NATT !!!


Av Jula - 15 juni 2012 19:00

Vilken härligt dag !!!  

Jag fick nya prylar från Maros till mina naglar.Jag skulle vilja visa ER vad Ni behöver att fixa akrylnaglar.

FILAR  

  

 

   

   

 

Har du någonsin undrat vad du går för nagelfilar? Du var redan i deras händer alla typer av filer? Varför inte åtminstone bli bekant med teoretiska kunskaper i ämnet. Nedanstående nästan alla typer av nagelfilar och deras egenskaper och nackdelar, fördelar och möjliga tillämpningar.De typer av nagelfilar:Akter - är de mest populära och billigaste nagelfilar. De njuter konstant popularitet bland nagelteknolog. Du kan använda dem till naturliga plattan kvarnen och att arbeta med andra tekniker för spik förlängning. Finns i färgerna: vit, svart, zebra, sand, grön och många andra.Namn på akter kommer från det faktum att det yttre lagret av friktion för att lämna lämplig papperstyp som är limmade olika anmälningar.De har en stor inverkan på kvaliteten i arbetet och livskvalitet filer. Vid framställning av filer av papper som friktionsmaterialet används:Scandinavian kutterspån (mycket stark)vall aluminiumoxid,kiselkarbid,Mylar,Zink sterearynian,eller Exempel, självskärpande zirconia banvall.Alla dessa anmälningar är täckta med matchande starkt lim och limmas ihop med papper  till lämplig styrelsen kallas kärnan. Kärnorna är trä, plast, teflon och svampig. Kombinationen av olika kärnor med varandra påverkar hårdhet, flexibilitet, vilket ger dig en mängd manuella och tekniska kapacitet den valda filen. Tillverkare använder olika färger av kärnorna för att bättre kunna identifiera filer. Olyckligtvis visar det sig ofta att samma färg på kärnan och papperet är inte alltid samma kvalitet. Någon fil med samma färg kan produceras i tre arter, kan var och en som har en annan styrka och pris. Ta reda på om kvaliteten på första filen köpa en. Betygsätta den och sedan beställa en lämplig mängd för sig själva.Och nu säden.Kornstorlekar av filer är markerade 80 och slutar vid 400 och högre.Vilka är dessa storlekar? Nu är den mängd korn som är 1 cm fyrkant på filen. Ju mindre korn ligger inom 1 cm, är filen skarpare, och ju fler frön, är filen mildare.Ofta är emellertid söker storlekar 80, 100, 180 och 240.

80 - är en tuffare yta, grov. Fil används för att strippa hårda och tjock ytor såsom akryl spikar eller gel. Med en fil som du kan också ta bort valkiga hud på fötter.

100 - är området mellan. Förkortar med en fil tips, ge det form, sågning tunnare material på naglarna som en gel eller glasfiber. Du såg det svårare naturliga naglar av händer och fötter.

180 - är en finkornig yta. Med en fil som du kan ge den slutliga formen av utökade naglar, kan du fila bort Tipsa en tröskel eller när tillägg till akryl eller gel naglar. Du kan också förkorta de naturliga naglar.

240 - är ett känsligt område av friktion. Du kan platta till den till exempel, såg tips och naturliga naglar.

400 och ovan - ett mycket känsligt område. Dessa filer (polering) används vanligen för naturliga nagel, att den känsliga och para poleringen. Tillämpas även i den sista fasen av polering akryl.Med hjälp av en annan granularitet filer ihåg principen att du börjar arbeta med en fil grov och fin finish. Gör aldrig det motsatta.


 

 


  

    

Av Jula - 14 juni 2012 09:02

Student avslutning !!!


  


  


  


  


  


LYCKA TILL I FRAMTIDEN !!!

Av Jula - 13 juni 2012 15:59

Hej !

 Igår jag lovade att skriva nåt speciell idag.Precis jag har nån att dela med ER.


Detta är ACNE !!!


  


                                        

Detta är ACNE !!!


  

acne guide 
AcneJag vet att alla studenter har avslutning idag och acne kanske inte passar att skriva om. Jag vill bara att  ungdomar som har acne bryr sig om den.Det är jätteviktigt.

Akne beror inte på dålig hygien eller fel sorts mat utan på ärftlighet och
hormonbalans. Finnar är ett resultat av en inflammation i talgkörtlarna.
Hudceller och fett kan täppa till mynningarna på talgkörtlarna. Bakterier i
talgkörteln börjar då bryta ner fettet till bland annat fettsyror. Men
fettsyrorna är starka och irriterande och kroppen försvarar sig med en
inflammation. Det är då du får finnar. Vissa har en ökad känslighet i
talgkörtelområdet, och får därför lättare finnar.

Vad kan Ni själv göra?

  • Tvätta ansiktet en till två gånger dagligen med en mild och hudvänlig tvål med pH omkring 6,5. Valet av rengöringsmedel är dock inte av stor betydelse och det finns ingen anledning att lägga ner stora pengar på detta.
  • Låt bli att klämma dina finnar, även om det kan vara nog så frestande. Det försämrar bara aknen.
  • Solljus lindrar akne för en tid, men kan inte hålla den borta. Alltför långvarig exponering av sol kan ge solskadad hud.
  • Undvik feta krämer och salvor, vilket kan täppa till hudens porer och förvärra aknen. Makeup, som inte består av feta krämer, går ofta bra att använda om du känner behov av att kamouflera finnarna.
  • Det finns inga vetenskapliga bevis för att vissa födoämnen ger akne, men är du övertygad om att ett bestämt livsmedel ger dig finnar, ska du givetvis undvika detta. På senare år har forskningen ändå pekat på att kosten inte helt kan negligeras vid akne, men det finns inte tillräckligt med kunskap för att rekommendera någon specifik diet.
  • På apoteket kan du köpa receptfria aknemedel innehållande bensoylperoxid och/eller 2 % salicylsyra (övriga aknemedel är inte receptfria och saknar den vetenskapliga dokumentation som framför allt preparaten innehållande bensoylperoxid har). Prova dem dagligen i 6-8 veckor innan du avfärdar dem - det tar tid att få akne under kontroll.
  • För skolungdomar kan första steget vara att uppsöka skolsköterskan (om möjligt) för att få råd.

När ska Ni gå till läkare?

  • Om dina receptfria medel inte fungerar efter 6-8 veckors användning.
  • Om du har ärr i form av gropar eller hårda knutor. Rodnade eller brunpigmenterade fläckar, som ofta uppkommer efter att finnarna läkts, brukar däremot försvinna spontant efter veckor-månader.

Jag vill rekomendera Er Receptfria läkemedel.

Om man har mycket besvär med sin akne och det inte har blivit bättre efter flera veckors behandling med aknelösning och aknegel, kan man pröva att använda receptfria läkemedel som innehåller bensoylperoxid, till exempel Stioxyl och Basiron. De minskar mängden bakterier och löser också upp proppbildningen i talgkörtelns öppning. Medlen finns i olika styrkor och man ska alltid börja med den svagaste, så att huden inte blir irriterad i onödan. Om man tänker sola ska man undvika de här preparaten helt. Medlen finns att köpa på apotek.


T.ex

 

http://www.acnicyl.se/ där kan Ni läsa mer om Acnicyl.

 

http://acospotless.se/ där Ni kan läsa om Spotless.


  


Detta är nyhet.Om Ni kan veta mer Ni måste gå till apotek och fråga farmaceut.

Hoppas att jag hjälper ER lite och önskar ER Lycka Till !!!Av Jula - 12 juni 2012 22:58

 


     


   


  GOD NATT !!!        

Av Jula - 12 juni 2012 17:45

Hejsan!

Jag träffade en fantastiskt tjej igår kväll !!! Hon var hos mig naturligtvis att fixa naglar.Det var jättekul.Vi käner sig varandra från skolan.Hon är så trevligt ,gulligt person.Det var längesen när vi pratade.Vilken härligt kväll !

Jag vill visa Er vad jag gjorde.Igen akrylnaglar.Jag lovar att imorgon  jag  ska skriva för Er en speciel artikel som handlar om...det blir överaska! Kika på bilder. Kram

  

Hennes naglar från början...


  och till slut...


   

 

 


  


  


  Tycker Ni att dem är fina ??? Om Ni kan ge mig flera kommentarer .Tack 

                       

Av Jula - 11 juni 2012 21:58

För ER som gillar mina bilder!!!


                   

   

   


  GOD NATT !!!

Presentation

Fråga mig

28 besvarade frågor

nailsjula74

följ:

nailsjula74

nailsjula74

Instagram

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Bloggerfy.se

Kategorier

Arkiv

HITTABLOGGEN.SE

BLOGGPORTALEN.SE

Länkar

RSS

Översätt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se