AKRYLNAGLAR

Senaste inläggen

Av Jula - 16 juli 2012 21:27


Mina kärrra läsare jag önskar er


GOD NATT!!! 


 


 

Av Jula - 16 juli 2012 10:33

Dagens Tips för att bli av med de mörka ringarna !!!    Det finns en del olika metoder som kan hjälpa:


 •Självklart, eftersom sömnbrist är en orsak, så hjälper det att vila och sova. Detta är dock lättare sagt än gjort för många som lider av sömbrist.


 •Eftersom vätskebrist kan vara en orsak är det också bra att dricka mycket vatten. Både före, under och efter måltiderna samt under dagen.


       


 •Använd dig av gamla tricks som att sätta urvattnade tepåsar, råa potatisskivor eller gurkor på ögonen. Låt dem verka en liten stund.


               


 •Man brukar använda K-vitamin mot blåmärken och det fungerar bra mot mörka ringar kring ögonen också.


 •Använd en foundation med med reflekterande pigment. Dessa ger ett optiskt lyft åt ögonen och drar uppmärksamhet från det mörka.


 •Slutligen så är en bra concealer ett mycket bra verktyg för att täcka över de mörka ringarna. Det ger förstås ingen bestående effekt men fungerar på kort sikt.


Om Ni kan prova hoppas att NI kan dela med mig med ERA synpunkter om detta.

Lycka Till !!!

Av Jula - 15 juli 2012 09:10SEX RÅD HUR MAN FÖRLÄNGER LIVET I EN NAGELLACK !!!


 

"Fresh" färg 


 


Flaska av nya färgen ska ge dig en perfekt manikyr eller pedikyr längre. 


Olja,oljor och krämer


 


 Lämna inte hem med olja till huden  Oljor, oljor och krämer för huden är inte bara ett sätt att ge värdefulla vitaminer och fuktgivande den känsliga huden runt nageln. Denna geniala uppfinning bidrar också till att förhindra flisa sig färg! Använd den på samma skal och gnugga lite på samma nagellack och förlänga livet. 


 Kom ihåg att förnya det översta lagret av färg


      

De flesta av oss inte ens tänker på det, att förnya det översta lagret av färg. I många fall krävs det helt efter bara 48 timmar efter applicering och genomförandet bör upprepas varannan dag. Det är också viktigt s.k lackskydd. "Fri kant" spiken som är den del som utsätts för direkta beskärning eller sågning. Här kan du förlänga livslängden för även en manikyr ett par dagar! 


 Vatten är fienden!


 


Humoristisk säga "Frequent tvätt förkortar livet" är i fallet med målade naglar mycket sanning. Tyvärr tycker beläggningarna inte för mycket vatten. Så om du bryr dig om att upprätthålla en perfekt manikyr, få gummihandskar och använda dem hemma, "våt robot" hur man tvättar. 


Bort från värmen


 


Fullt härdad färg kan ta upp till 12 timmar! Under denna tid bör du undvika bastu och varma bad, och efter handtvätt i varmt vatten skulle vara bra att doppa naglarna i ca 10 sekunder i en ström av kallt vatten. 


 Undvik parfymerade krämer för händer


 


Ingår i lotioner och krämer för händer dofter kan ge sprickor i färgen. Om du är en amatör manikyr look för krämer med det mest naturliga, operfymerade sammansättning och dina naglar kommer inte längre njuta av orörd färg!

Av Jula - 14 juli 2012 21:03

 


 


 


 


 


 


GOD NATT !!!


Av Jula - 12 juli 2012 18:36


Mina nya naglar.Kika


     


        


                 

     


 


 


 

Vad tycker NI ???


   


 

  

 

 

 

   

Vad tycker Ni ??? Fina eller???

Av Jula - 12 juli 2012 10:30

Mask för händer

 

Äggula, en tesked mandelolja och en matsked lanolin mix. Vikten tillämpas på händerna, och en frotté handskar. Helst hade masken hålls hela natten, om detta inte, att så länge som möjligt. Denna mask är mycket bra för torr, sträv och sprucken händer. Om den inte används hela masken kan det häll citronsaft i rätt proportioner och används som en dagkräm.

Nutritive Mask

 

Koka två oskalade potatisar, sedan skal och krossas med en gaffel. Tillsätt äggulan och två matskedar varm mjölk. Vi lägger vikten på dina händer, efter 15 minuters tvätt. Masken är återfuktande och regenererande. Händerna är släta och återfuktad. Komprimera äggula Blanda äggula med en matsked smör och honung. Den beredda massan gnuggar händerna noggrant efter 10 minuters tvätt. Masken har en återfuktande, närande, skyddet av de yttre faktorerna.

LYCKA TILL !!!


     

Av Jula - 11 juli 2012 21:09

Nu är jag här med ännu en nagelguide, och denna gången är det på "Ombre" naglar.  Jag tycker att dessa är så sjukt snygga :)

 

1.När underlacket har torkat målar du hela naglen vilken färg du vill . Jag väljer den

     

 2. Ta en svamp(det kan vara en sminksvamp) och doppa lite av den i ett valfritt nagellack. Sedan börjar du dutta på det på naglen till lite mer en hälften av naglen.

             


 3. Låt det torka och gör det sedan en gång till. Men BARA allra högst upp!

Steg 4: Avsluta med topplack. Klart!

 

 

 

 

 


  

 

LYCKA TILL !!!


 

Av Jula - 11 juli 2012 07:47

Hej!

Jag fick ett fantastiskt fint nagellack, vilken otroligt somrig färg,tycker jag, det ser fantastiskt ut, jättefint, vad är det för nåt???

Lacket var jättebiligt det kostar bara 9kr!!!  

Det är det HÄR lacket ni ska ha i sommar.

Senare jag ska visa ER en metod att måla naglar!!!


   

       

Presentation

Fråga mig

28 besvarade frågor

nailsjula74

följ:

nailsjula74

nailsjula74

Instagram

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Bloggerfy.se

Kategorier

Arkiv

HITTABLOGGEN.SE

BLOGGPORTALEN.SE

Länkar

RSS

Översätt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se