AKRYLNAGLAR

Senaste inläggen

Av Jula - 22 juli 2012 00:15

 

Borsta ni läppar???

 

 

Det låter kanske lite underligt, men tandborsten är faktiskt bättre vård för era läppar än era läppbalsam. Med tandborsten tar ni bort den torra huden på läpparna och ni får en mjuk blodgenomströmning till läpparna. Det ger en fin, rosa färg!


     


   


 


VIKTIGT !!!

Akta så att ni inte borstar läpparna för hårt, för då riskerar läpparna att spricka. Borsta läpparna mjukt med tandborsten i cirkulära rörelser. Efter borstningen kan ni smörja in dem med lite honung. Låt det verka i ca 10 minuter innan ni tar bort den. Nu har ni den skönaste pussmunnen!!! 


     


 


 


 


 


 


 


 


Av Jula - 21 juli 2012 19:19

 


 


 


 


 

Av Jula - 21 juli 2012 11:54

Det var gott !!! Pasta carbonara!!!

Av Jula - 19 juli 2012 22:45


 

 


 


      


 


 

Av Jula - 19 juli 2012 10:53

Jag fick en Lash Architect 4D Mascara .Jag rekomendera er den.4D-fibrer i formulan  är smidiga samtidigt de är osynliga. De ger struktur åt  fransar och framhäver dem utan att stelna eller klumpa. Fransarna får volym, förlängs och böjs. Era blick får djup och intensitet från alla vinklar. 


 

                                        

 
 
Av Jula - 18 juli 2012 08:58

 

 

 Drömmer Ni om stora, vackra ögon? Så här får Ni det!


     


När ni försiktigt ritar med en vit kajalpenna eller använda ögonskugga på den innersta franskanten kommer era ögon med detsamma verka större och klarare.Ibland man ser inte det vita pennstrecket, men effekten kan ses av alla och jag lovar att detr ser sjukt snyggt ut !!!

Kan ni prova det! Lycka till !!!

Av Jula - 17 juli 2012 21:05

God natt mina goa läsare!!!Eftersom det är min första inlägg från mobilen jag vill visa er flera bilder som jag har här. Huller om buller!!!

Av Jula - 17 juli 2012 10:39

Masker till fet och blandad hud som man göra hemma själv.Det är jättelätt och billigt att fixa det.Hoppas att ni gärna prova det och senare ska ni skriva vilket resultat det var.


 


Fet hud
Jäst Mask I (för fet, oren): 10 g jäst eller en matsked havssalt, blanda med mjölk. Sprid på ansikte och hals, efter 10 min. tvätta bort.


Herbal Mask

 Med ca 5 gram örter: kamomill blommor, rölleka ört, ringblomma blommor, göra infusion timjan ört (te kan blandas). Kombinera det med potatismjöl (tillräckligt för att bilda en tät slurry konsistens), blanda väl och värm hela masken appliceras på rengjort ansikte. Efter 10 min. Tvätta, helst kokt vatten


Yoghurt Mask

1/2 kopp yoghurt, 1/2 dl mjölk. Placera yoghurt i ansiktet och låt torka. Tvätta med kall mjölk och kallt vatten.

 
 
 
 

Presentation

Fråga mig

28 besvarade frågor

nailsjula74

följ:

nailsjula74

nailsjula74

Instagram

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Bloggerfy.se

Kategorier

Arkiv

HITTABLOGGEN.SE

BLOGGPORTALEN.SE

Länkar

RSS

Översätt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se